Multumim ca ai ales PCE.ro! Evaluam mereu calitatea produselor si serviciilor, preturilor si comunicarii specialistilor nostri. Vrem sa-ti oferim tot ce-i mai bun! Iti oferim toate informatiile necesare si te ajutam sa alegi varianta cea mai potrivita nevoilor tale de combatere a daunatorilor. Parerea ta ne-a ghidat si ajutat sa ajungem aici. Vom analiza mereu feedback-ul pentru a continua pe acelasi drum. Multumim!4.8
25875 Păreri
Comunicare specialiști

Comunicare specialiști

Specialistilor nostri nu li se potriveste vorba: "las' ca merge si asa!"

Sunt experimentati si mereu dornici sa ajute, sunt cei ce iti raspund la intrebari si proceseaza comenzile. Au terminat studii de specialitate, sunt experimentati pentru fiecare categorie de daunatori si fac constant schimburi de experienta cu clientii nostri, dar mai ales cu prestatorii de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Acestea ii ajuta sa fie mereu la curent cu cele mai importante si frecvente probleme si cu cele mai bune solutii pentru rezolvarea lor.

Transferul de informatii este cheia succesului. Puteti sa faceti asta prin email sau telefon. Atunci cand primim cat mai multe detalii despre situatia cu care va confruntati, avem solutia cea mai buna pentru indepartarea daunatorilor. Orice informatie sau imagine in plus ne este de folos.

Experienta acumulata pe parcursul anilor ne ajuta sa rezolvam problemele cat mai usor, iar recenziile bune nu au incetat sa apara.

Descriere și informații

Descriere și informații

Produsele prezentate pe site sunt selectionate cu multa atentie de specialisti in domeniu

Telul nostru este sa oferim cat mai multe informatii despre produsele folosite si daunatorii vizati, astfel incat oricine sa se poata documenta oricand are nevoie.

Imaginile reprezentative ale produselor sunt facute in mod profesional, in conformitate cu realitatea si se schimba ori de cate ori ambalajul produsului sufera modificari. Pentru a sti mereu exact cum arata si care sunt caracteristicile produsului achizitionat. Acesta este un lucru cu care ne mandrim si la care tinem foarte mult.

Incercam sa realizam filme de prezentare la toate solutiile si echipamentele pe care le comercializam. Intelegem ca sunt momente cand pozele nu sunt suficient de clare sau ofera destule detalii. Daca o imagine poate valora 1000 de cuvinte, atunci o prezentare video va explica totul.

Calitate și eficiență

Calitate și eficiență

Suntem foarte, foarte atenti pe cine alegem sa reprezentam pe teritoriul Romaniei.

PestControl Expert a devenit o garantie a calitatii, iar colaboratorii nostri din tara si de peste hotare sunt alesi doar atunci cand stim ca aceasta garantie va fi respectata.

Produsele comercializate de producatorii cu care colaboram sunt mereu testate de catre specialistii nostri si partenerii ce se ocupa cu deratizarea, dezinsectia si dezinfectia. Calitatea este cruciala pentru noi, asa ca produsele comercializare sunt mereu testate extensiv.

Toate produsele ce si-au gasit locul la noi in magazin provin doar de la producatori de top, care au fost atent selectionati, iar acestia au o filosofie asemanatoare cu a noastra:"calitatea inainte de toate!"

Pentru ca ne straduim sa gasim cei mai competenti parteneri, parerile bune nu au intarziat sa apara. Nimic nu ne bucura mai mult decat problemele rezolvate in cel mai eficient mod posibil.

Prețuri

Prețuri

Ajustam preturile astfel incat toata lumea sa-si permita produsele cele mai eficiente.

Filosofia noastra cand vine vorba de preturi este aceeasi ca cea a calitatii. Ne straduim sa oferim cele mai bune preturi pentru ca problemele cu daunatorii sa nu mai fie o corvoada atat de mare.

Vrem sa oferim cele mai bune solutii la cele mai bune preturi. Stim ca daunatorii pot face ravagii mari in casa, dar si in portofel. Ne dorim ca impactul acestora sa fie din de in ce mai mic.

Am pornit pe acest drum pentru ca vrem sa ajutam, nu doar prin exterminarea daunatorilor, dar si prin oferta de preturi accesibile tuturor.

Modificam mereu preturile si incercam sa oferim promotii pentru substantele ideale exterminarii daunatorilor, atunci cand este sezonul lor.

Funcționalitate Site

Funcționalitate Site

Functionalitatea site-ul este deosebit de importanta pentru noi.

Informatiile de pe site sunt mereu actualizate, la fel si functionalitatea acestuia. Tinem pasul cu ultimele schimbari tehnologice, dar si incercam sa explicam pe indelete cum poate fi folosit site-ul cel mai bine pentru a gasi informatiile cautate.

Cel mai bun exemplu pentru acest demers este tutorialul video creat de noi, dar si sectiunea "Cum Cumpar". Toate schimbarile sunt gandite pentru a face procesul de achizitie cat mai usor si facil. Blogul a fost creata pentru a usura decizia de cumpararea, oferim informatii despre daunatori si cele mai eficiente produse pentru extermianrea lor. Continutul acestuia este mereu actualizat, iar in sectiunea de comentarii orice intrebare isi va gasi raspunsul.

Ne dorim ca site-ul nostru sa poata fi usor de folosit pentru toata lumea, de aceea mereu facem schimbari in conformitate cu feedback-ul primit de la clientii nostri.

Livrare

Livrare

Stim ca livrarea rapida este o nevoie reala.

Cand vine vorba despre problemele cu daunatorii, cu cat actionezi mai repede, cu atat problema va fi rezolvata mai rapid. Filosofia noastra a fost mereu: "mai bine previi decat sa tratezi", dar atunci cand preventia nu mai este o optiune, tratamentul trebuie sa fie rapid si eficient.

Pentru cei ce nu pot ajunge la magazinul nostru, am facut contracte de colaborare cu cele mai bune firme de curierat de pe piata. Acest lucru pentru a garanta livrarea rapida si sigura a produselor comandate.

Ne mandrim cu promptitudinea expedierii comenzilor primite, in 24 de ore de la plasarea comenzii pe site. Cu cat produsele ajung mai repede la destinatar, cu atat mai repede daunatorii pot fi o chestiune a trecutului.

Părerea clienților noștri