Repelenti Ghilotina

Filtre

Afiseaza
Filtrare  
  1. Producator: Ghilotina
șterge toate
Scapa de  
Efect de tip  
Producator  
Sursa electrica  
Formulare  
Zone utilizare  
Filtre

6 produse intrare

pe pagină
Setați descendent
  1. digitalbird kit protectie pasari panouri solare mc11 10 - 2
    Rating:
    80%
    Kit Protectie Pasari pentru Panouri Solare MC11, 10 m
    Disponibil Astăzi
    473,29 Lei
    Producator:
    Ghilotina
    Scapa de:
    pasari
    Efect repelent:
    tactil
  2. Producator:
    Ghilotina
    Scapa de:
    pasari
    Efect repelent:
    tactil
  3. ghilotina repelent anti reptile 5 kg - 6
    Rating:
    85%
    Repelent reptile, 5 kg
    Disponibil Astăzi
    405,55 Lei
    Producator:
    Ghilotina
    Scapa de:
    serpi
    Efect repelent:
    olfactiv
  4. ghilotina repelent tepspi r 100 tepi anti pasari - 1
    Tepi Pasari Ghilotina r100 Tepspi, 1 m
    Disponibil Astăzi
    Preț special 25,75 Lei Preț standard 27,99 Lei
    Producator:
    Ghilotina
    Scapa de:
    pasari, porumbei
    Efect repelent:
    tactil
  5. ghilotina repelent teplast 20 64 tepi anti pasari - 1
    Teplast 20/64, Bird Spikes
    Disponibil Astăzi
    Preț special 17,33 Lei Preț standard 21,66 Lei
    Producator:
    Ghilotina
    Scapa de:
    pasari
    Efect repelent:
    tactil
  6. ghilotina repelent teplast 7 64 tepi anti pasari - 1
    Teplast 7/64 tepi anti pasari, 1 m
    Disponibil Astăzi
    Preț special 14,73 Lei Preț standard 22,66 Lei
    Producator:
    Ghilotina
    Scapa de:
    pasari, porumbei, vrabii
    Efect repelent:
    tactil
Filtre

6 produse intrare

pe pagină
Setați descendent

Repelentii sunt substante lichide sau solide care, prin proprietatile lor organoleptice indeparteaza animalele vizate. Acestea se pot adresa insectelor zburatoare, cum ar fi tantarii sau moliile. Repelentii sunt folositi si pentru a indeparta  pasarile: porumbei, vrabiute, ciori, dar si pentru animalele domestice: pisici si caini. Repelentii reprezinta modalitatea ecologica de a goni animalele fara a le rani, chiar fara a fi nevoiti sa interactionam cu ele. 

Aceste solutii se aplica prin pensulare, prin pulverizare sau prin presarare, in functie de modul de formulare al produsului. Repelentii se bazeaza foarte mult pe crearea de senzatii neplacute animalului caruia i se adreseaza. Spre exemplu in cazul pisicilor si cainilor aplicarea trebuie facuta repetitiv, solutiile avand mirosuri pe care aceste animale le considera deranjante sau neplacute. La inceput se trateaza mai des, apoi din ce in ce mai rar pana ce animalul considera suprafata tratata ca fiind neplacuta si deranjanta.

In cazul pasarilor se foloseste gelul repelent (acesta sperie pasarile) sau tepii anti pasari care le impiedica sa se aseze.

Pentru tratamentele impotriva cartitelor se folosesc repelenti sub forma de pastile sau fumigene, care se pun in galerii si cu ajutorul apei in cazul pastilelor sau in cazul fumigenelor, prin ardere, acestea emana gaze ce alunga aceste animale din zona tratata.

Gelul repelent se utilizeaza acolo unde nu se pot monta tepii anti pasari: pe pervaze, fire de telefonie fixa, cabluri sau orice tip de sarma. Spre deosebire de tepi acest tip de tratament nu are efect la fel de lung, ajungand doar pana la cateva luni.

Tunurile de pocnituri se folosesc, in special, la exterior datorita zgomotului foarte puternic pe care il produc. Modul de lucru este simplu, acumularile de gaze din camera de ardere sunt aprinse periodic si in aceast fel se realizeaza descarcarile foarte puternice care sperie animalele.

Tepii anti pasari sunt asezati pe o banda metalica sau din plastic, la distante diferite in functie de caracteristicile modelului ales. Acestia ar trebui sa fie fabricati dintr-un metal neoxidabil: inox, deoarece sunt in contact direct cu factorii de mediu ce i-ar putea distruge sau deteriora.Tepii sunt flexibili, ca si baza si au ca tinta porumbeii, dar functioneaza si impotriva altor zburatoare precum ciori, vrabiute, randunici si alte zburătoare (orice pasare care nu mai poate ateriza din cauza lor). Numarul de tepi pe metru liniar variaza, de asemenea suprafata protejata pe latime poate sa fie de pana la 30 cm. Tepii se pot plasa in locuri cu prezenţă medie a zburatoarelor si rezista cu succes la agentii atmosferici (intemperii), la temperaturi cuprinse între -30° şi 150°C.