Repelenti soareci

Filtre

Afiseaza
Filtrare  
 1. Scapa de: soareci
șterge toate
Scapa de  
Efect de tip  
Producator  
Sursa electrica  
Formulare  
Zone utilizare  
Filtre

5 produse intrare

pe pagină
Setați descendent
 1. ipestcontrol repelent mouse stop anti rozatoare - 2
  Rating:
  100%
  MouseStop, repelent rozatoare
  Disponibil Luni
  Preț special 34,84 Lei Preț standard 40,36 Lei
  Producator:
  iPestControl
  Scapa de:
  soareci, sobolani
  Efect repelent:
  tactil
 2. Producator:
  Raxit
  Scapa de:
  soareci, sobolani
  Efect repelent:
  tactil
 3. Producator:
  Raxit
  Scapa de:
  soareci, sobolani
  Efect repelent:
  tactil
 4. Producator:
  Raxit
  Scapa de:
  soareci, sobolani
  Efect repelent:
  tactil
 5. repelenti raxit seal 015 5 metri 75 mm - 1
  Raxit Seal 015, 5 Metri, 75 mm
  Disponibil Luni
  739,83 Lei
  Producator:
  Raxit
  Scapa de:
  soareci, sobolani
  Efect repelent:
  tactil
Filtre

5 produse intrare

pe pagină
Setați descendent

Repelentii sunt substante lichide sau solide care, prin proprietatile lor organoleptice indeparteaza animalele vizate. Acestea se pot adresa insectelor zburatoare, cum ar fi tantarii sau moliile. Repelentii sunt folositi si pentru a indeparta  pasarile: porumbei, vrabiute, ciori, dar si pentru animalele domestice: pisici si caini. Repelentii reprezinta modalitatea ecologica de a goni animalele fara a le rani, chiar fara a fi nevoiti sa interactionam cu ele. 

Aceste solutii se aplica prin pensulare, prin pulverizare sau prin presarare, in functie de modul de formulare al produsului. Repelentii se bazeaza foarte mult pe crearea de senzatii neplacute animalului caruia i se adreseaza. Spre exemplu in cazul pisicilor si cainilor aplicarea trebuie facuta repetitiv, solutiile avand mirosuri pe care aceste animale le considera deranjante sau neplacute. La inceput se trateaza mai des, apoi din ce in ce mai rar pana ce animalul considera suprafata tratata ca fiind neplacuta si deranjanta.

In cazul pasarilor se foloseste gelul repelent (acesta sperie pasarile) sau tepii anti pasari care le impiedica sa se aseze.

Pentru tratamentele impotriva cartitelor se folosesc repelenti sub forma de pastile sau fumigene, care se pun in galerii si cu ajutorul apei in cazul pastilelor sau in cazul fumigenelor, prin ardere, acestea emana gaze ce alunga aceste animale din zona tratata.

Gelul repelent se utilizeaza acolo unde nu se pot monta tepii anti pasari: pe pervaze, fire de telefonie fixa, cabluri sau orice tip de sarma. Spre deosebire de tepi acest tip de tratament nu are efect la fel de lung, ajungand doar pana la cateva luni.

Tunurile de pocnituri se folosesc, in special, la exterior datorita zgomotului foarte puternic pe care il produc. Modul de lucru este simplu, acumularile de gaze din camera de ardere sunt aprinse periodic si in aceast fel se realizeaza descarcarile foarte puternice care sperie animalele.

Tepii anti pasari sunt asezati pe o banda metalica sau din plastic, la distante diferite in functie de caracteristicile modelului ales. Acestia ar trebui sa fie fabricati dintr-un metal neoxidabil: inox, deoarece sunt in contact direct cu factorii de mediu ce i-ar putea distruge sau deteriora.Tepii sunt flexibili, ca si baza si au ca tinta porumbeii, dar functioneaza si impotriva altor zburatoare precum ciori, vrabiute, randunici si alte zburătoare (orice pasare care nu mai poate ateriza din cauza lor). Numarul de tepi pe metru liniar variaza, de asemenea suprafata protejata pe latime poate sa fie de pana la 30 cm. Tepii se pot plasa in locuri cu prezenţă medie a zburatoarelor si rezista cu succes la agentii atmosferici (intemperii), la temperaturi cuprinse între -30° şi 150°C.