Regulatori & Adjuvanti cartof

Filtre

Afiseaza
Filtrare  
  1. Cultura: cartof
șterge toate
Cultura  
Substanta activa  
Tip actiune  
Tipuri aplicare  
Culturi bio  
Producator  
Formulare  
Filtre

3 produse intrare

pe pagină
Setați descendent
  1. chemtura regulatori adjuvanti silwet gold 1 litru - 1
    Silwet Gold, 1 litru
    Disponibil Marți
    16 Iulie
    284,41 Lei
    Producator:
    Chemtura Agro Solutions
    Cultura:
    cartof, cereale, floarea soarelui +7
    Substanta activa:
    geptametiltrisiloxan
    Concentratie substanta activa:
    840 g/l
    Culturi bio:
    nepotrivite
  2. chemtura regulatori adjuvanti silwet gold 10 ml - 1
    Silwet Gold, 10 ml
    Disponibil Luni
    7,74 Lei
    Producator:
    Chemtura Agro Solutions
    Cultura:
    cartof, cereale, floarea soarelui +7
    Substanta activa:
    geptametiltrisiloxan
    Concentratie substanta activa:
    840 g/l
    Culturi bio:
    nepotrivite
  3. chemtura regulatori adjuvanti silwet gold 100 ml - 1
    Rating:
    100%
    Silwet Gold, 100 ml
    Disponibil Luni
    44,03 Lei
    Producator:
    Chemtura Agro Solutions
    Cultura:
    cartof, cereale, floarea soarelui +7
    Substanta activa:
    geptametiltrisiloxan
    Concentratie substanta activa:
    840 g/l
    Culturi bio:
    nepotrivite
Filtre

3 produse intrare

pe pagină
Setați descendent

Regulatorii de crestere, cunoscuti si ca hormoni pentru plante, sunt substante chimice care in cantitati mici influenteaza cresterea si dezvoltarea plantelor. In mod natural, ele sunt produse in interiorul plantei si determina formarea florilor, tulpinilor, frunzelor, caderea frunzelor si maturarea fructelor. Acestea au fost in mare parte sintetizate de catre om, fiind folosite fie pentru reglarea cresterii plantelor, fie pentru a inhiba buruienile nedorite.

Regulatorii de crestere au un rol important in agricultura pentru mentinerea productiei, dar trebuie utilizati in mod corespunzator deoarece atunci cand sunt folositi in mod excesiv, pot aparea anumite tulburari hormonale, de exemplu fructele pot parea mature la suprafata, dar interiorul va ramane necopt, scazandu-le astfel calitatea.