Cum sa gasesti produsul dorit:

Pasul 1.
Prima pagina:   Daca stiti exact ce produs cautati puteti folosi bara de cautare din partea de sus a paginii.  Daca stiti categoria din care face parte produsul puteti sa accesati una din categoriile din partea stanga.   Daca aveti o problema cu un daunator dar nu stiti ce produse exista pe piata puteti cauta in lista de daunatori plasata in mijlocul paginii principale. In acest exemplu vom cauta un insecticid.
 
Pasul 2.
  Puteti alege una dintre sub-categoriile afisate, pentru exemplul nostru sunt afisate diferitele tipuri de daunatori a caror activitate poate fi combatuta cu ajutorul produselor noastre.  Exista mereu optiunea de a selecta toate prdusele dintr-o categorie, filtre aditionale putandu-se aplica ulterior cum veti vedea in urmatorul pas . Ramaneti cu noi!
 
Pasul 3.
Dupa sortarea de la Pasul 2 produsele vor arata ca in imaginea din partea dreapta.   Puteti selecta filtre aditionale pentru a largi aria de produse afisate pe pagina de rezultate  Puteti selecta filtre aditionale pentru a largia aria de cautare, sau puteti deselecta unele filtre pentru a o restrange Puteti selecta aria de preturi care va intereseaza pentru produsele afisate  Puteti selecta daca doriti sa fie afisat pretul cu TVA sau fara Puteti Ordona produsele dupa Nume, Pret crescator, Pret descrescator, Cele mai vandute facand click aici.
 
Pasul 4.
 Duceti cursorul in dreptul produsului dorit si faceti click pe butonul "Adauga in cos"
 
Pasul 5.
Duceti cursorul deasupra cosului de cumparaturi (colt dreapta sus) si faceti click pe butonul "Finalizare Comanda"
 
Pasul 6.
  Puteti alege intre persoana fizica sau persoana juridica, acest lucru afectand doar felul in care va fi creata factura pentru produsele dumneavoastra. Daca adresa de facturare este diferita de adresa de livrare atunci puteti alege acest lucru si la urmatorul pas o sa puteti completa o alta adresa de livrare. Aici puteti introduce codul pentru cuponul de reducere dorit. Cititi despre cupoanele de reduceri aici Totalul de plata ce include pretul produsului, TVA si transport.   Livrarile in Bucuresti sau in tara se fac cu Fan Courier in termen de 24 de ore. Alegeti aceasta optiune daca nu sunteti din Bucuresti si nu aveti cum sa veniti direct la sediul  nostru. Plata comenzii se poate face ramburs sau cash.   Ridicarea de la sediu o alegeti atunci cand puteti ajunge la adresa noastra. Astfel puteti vedea gama de produse comercializata de noi mai usor si puteti cere orice informatie aveti nevoie. Ne gasiti aici.  Dupa ce toate campurile au fost completate corect faceti click pe Finalizare comanda. Din acest punct comanda va fi procesata de unul din reprezentantii nostri si veti fi contactat telefonic pentru confirmare in aceeasi zi.   Multumim pentru timpul acordat!