Service echipamente Igeba, Birchmeier, Spray Team, SM Bure, Tifone, Solo, Stihl, Volpi, Mesto

Pentru echipamentele pe care le-ati achizitionat de la noi sau de la partenerii nostri va punem la dispozitie o perioada de service in garantie de 12 luni dar si service post garantie. Echipamentele la care putem sa garantam service si intretinere sunt produse de: Logo-uri producatori pulverizatoare De asemenea daca doriti doar sa achizitionati piesele si sa faceti reparatia in regim propriu va punem la dispozitie documentatia necesara reparatiei - fise explodate, coduri de piese si bine inteles, indicatii. service aparatura dezinsectie Daca alegeti sa faceti service-ul la noi va rugam sa urmati procedura:
  • anuntati / programati interventia prin completarea formularului de mai jos (incercati sa includeti si fotografii cu detaliile defectiunii).
  • asteptati confirmarea primirii cererii si stabilirea datei interventiei. Poate sa dureze pana la 2 - 3 ore, in timpul orelor de program,
  • dupa confirmarea si programare, se poate aduce sau trimite echipamentul,
  • la receptie se face un proces verbal constatator si vi se va comunica daca exista nevoia de piese de schimb, daca acestea sunt disponibile in stocul nostru sau trebuie comandate. Toate aceste detalii stabilesc si costul estimativ si durata interventiei,
  • dupa reparatie, se face un deviz sau o factura proforma,
  • imediat ce plata este facuta si tranferul incasat, produsul se poate ridica sau trimite prin curier.
Pretul unei ore de lucru este:
  • 15 euro + TVA pentru echipamentele de pulverizare mecanice
  • 25 euro + TVA pentru echipamentele cu motor ardere interna sau electrice. Preturile sunt calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Se va achita un avans de 30% pentru piese daca este necesara comandarea lor.
In cazul in care nu sunteti din Bucuresti va putem trimite la unii din partenerii nostri din tara. Daca doriti sa ne ocupam personal puteti sa trimiteti aparatul la noi prin curierat rapid (Fan Courier) dar costurile de transport se achita separat si sunt 13 lei + TVA pe primul kg si 1 leu + TVA pe kilogramele aditionale.

Va rugam sa completati formularul de programare in service: