Alternative recomandate
Ingrasamant tip bagheta pentru orhidee
Compozitie: Continut total de azot (N)-9%, Oxid de fosfat solubil in apa (P2O5)-7%, Oxid de potasiu solubil in apa (K2O)-7.2%, Fier (Fe)-0.08%.
Caracteristici: Ingrasamantul bare orhidee asigura si regleaza pe o lunga perioada aproximativ 2 luni, hrana necesara plantelor, in primul rand ajuta la o inflorire bogata a orhideelor, o crestere puternica si sanatoasa.
Mod de folosire: Impingeti bagheta sub suprafata solului, nu prea mult in apropierea marginii ghiveciului. In ghivecele mai mari asezati baghetele in mod proportional. La plantete replantate se foloseste ingrasamantul dupa 3 saptamani. In timpul iernii utilizati jumatate de doza.
Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.
Conditii de securitate: In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului.
Producator: Agro CS
Detalii
Modalitate de ambalare | 1 unitate |
---|---|
Greutate | 0.300000 |
Producator | Agro CS |
Valabilitate (ani) | 3 |
Formulare | bagheta |
Cultura | orhidee |
Substanta activa | fosfor, azot, potasiu |
Concentratie substanta activa | 9%; 7%; 7; 2% |
Culturi bio | nepotrivite |
Fraze de precauție
P102 | A nu se lăsa la îndemâna copiilor |
---|---|
P103 | Citiţi eticheta înainte de utilizare |
P273 | Evitaţi dispersarea în mediu |
P301+P312 | ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine |
P305+P351+P338 | ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. |
H302 | Nociv în caz de înghiţire |
H332 | Nociv în caz de inhalare. |