Sponsor 6 FS, 1 litru

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

fuzarioza, malura, sfasiere frunze

Fungicid Sponsor

Substanta activa: tebuconazol 60 g/l
 

Caracteristici: Sponsor 6 FS este un fungicid cu actiune sistemica impotriva agentilor patogeni localizati pe samanta de cereale sau in interiorul acesteia.

Mod de actiune:  Produsul patrunde in samanta si apoi in planta, impiedicand dezvoltarea miceliului ciupercilor prin inhibarea sintezei ergosterolilor acestora. Asupra semintelor si plantulelor are un efect protector de lunga durata, determinand in acelasi timp o crestere mai viguroasa in primele stadii de dezvoltare.

Mod de utilizare: Fiind conditionat ca suspensie concentrata, Sponsor 6 FS, este usor de utilizat datorita aderentei sale foarte bune la suprafata semintelor. Pentru realizarea unei repartizari uniforme a produsului pe seminte este necesar ca inainte de utilizare, acesta sa fie amestecat cu apa in raport de 1:1 pana la 1:10 (un litru de produs la un litru de apa, pana la un litru de produs la 10 l de apa). In cazul utilizarii unor cantitati mari de apa se impune uscarea semintei tratate, pentru a se evita incoltirea acesteia. Este extrem de important ca in procesul de tratare sa se realizeze o dozare corecta a produsului si o distribuitie cat mai uniforma a sa pe toate semintele. Se poate fi utilizat in amestec cu alte insecticide sau fungicide.

Plante tratate: Grau,Orz.

Producator: Agri Estrellas.

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura, Fuzarioza 0.5 l/tona
Orz Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor 0.5 l/tona

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Agri Estrellas
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Substanta activa tebuconazol
Concentratie substanta activa 60 g/l
Cultura grau, orz
Pentru combaterea fuzarioza, malura, sfasiere frunze
Dozaj 2-5 kg/ha
Culturi bio nepotrivite
Păreri