Biostop, capcana viespi si muste

Lipsă stoc
Scapa de:

muste, viespi

NU POATE FI FOLOSIT DE AMATORI

Pentru monitorizarea nivelului de infectie!

Prin efectul ei de ademenire si continutul de sex-feromon Capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespile si mustile intr-o maniera care protejeaza mediul inconjurator , cu o eficacitate ridicata.

Intrebuintare : Capcana de viespi si muste Biostop contine un lichid de ademenire fara insecticid si pentru a obtine un randament mai ridicat , contine feromoni. Aceasta asigura ca insectele sa gaseasca mai usor capcana chiar si de la distanta mai mare. Datorita confectionarii speciale a aco[erisului si a vasului rezervor asamblarea capcanei este foarte usoara. Poate fi aplicata in gradina caselor si a vilelor, pe piata, in apropierea magazinelor de vanzare a zarzavaturilor  si a preparatelor de carne , pe plaja, pe malul apelor, adica oriunde , unde numarul mare al mustelor si viespilor  provoaca probleme mari.

Instructiuni de utilizare : Sacul mic aflat in cutie se va taia cu o foarfeca si continutul lui de (15 ml de substanta de ademenire ) se va varsa in paharul de material plastic asezat pe masa , adaugand 1-2 dl de apa .Se va aseza acoperisul pe pahar dupa care se va apasa acoperisul pe pahar , dealungul perimetrului acestui din urma , avand grija ca cele doua parti sa se ajusteze bine. In cursul asamblarii paharul nu trebuie sa fie ridicat de pe masa .

Capcana continand substanta de ademenire trebuie sa fie agatata cu ajutorul sarmei de cupru aflata in ambalaj in locurile vizitate des de musti si viespi (crengile pomilor, fructiferi, grinzi, etc). Nu utilizati capcana in pozitia asezata pe masa , pentru ca ea se poate rasturna si  lichidul ademenitor odata varsat pe masa va atrage insectele zburatoare fara a le distruge. Vor fi asezate in aer liber numai la inaltimi inaccesibile copiilor, pe cat posibil cat mai departe de locurile de stationare a copiilor. Se va acorda o atentie marita dezasamblarii capcanei, deoarece in pahar pot exista inca viespi vii . Nu se va instala capcana in apropierea stupilor de albine 

Substanta activa : tricozen 0.15%

Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste Biostop atrage si colecteaza viespi si  mustele intr-o maniera care protejeaza mediul  înconjurator cu o eficacitate ridicata.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.500000
Producator Babolna Bio
Destinat Uz profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare plastic
Tip capcana atractant
Culoare transparent
Scapa de muste, viespi
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 140 X 75 mm
Zone utilizare exterior, interior
Păreri