Outpet

Lipsă stoc
Scapa de:

caini, pisici

Rating:
100% of 100

Caracteristici
Aceasta solutie de respingere gata de utilizare sub forma de microcapsule a fost studiata in special pentru a dezobisnui cainii si pisicile sa murdareasca locurile publice precum intrarile în magazine si localuri publice, garduri, ziduri, gradini, plante alei, etc.

Tehnica exclusiva a MICROCAPSULARII prelungeste efectul în mod vizibil.


Componentele active insuportabile pentru caini si pisici, nu sunt neplacute in general pentru oameni.

Daca se utilizeaza în mod corect, este inofensiv pentru oameni, animale, plante si nu este periculos pentru mediu.

Aplicaţii
OUTPET se pulverizeaza din abundenta de la o distanta de circa 25/30 de cm pe suprafata externa de tratat dupa o agitare energica a flaconului.

Este bine sa se faca inainte un test pe o bucata mica a suprafetei de tratat, tinand cont ca unele materiale pot ramane patate.

In caz de ploaie sau spalare a suprafetei cu apa, actiunea de respingere este atenuata si ar trebui repetat tratamentul.

În conditii de mediu favorabile, repetati aplicarea saptaminal pina la obtinerea efectului dorit.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 1.100000
Producator Colkim
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare metal
Scapa de caini, pisici
Efect olfactiv
Sursa electrica motor benzina
Zone utilizare exterior

Documentație

Păreri
Notă Generală
 1. dr
  02 Septembrie 2013
  stie cineva daca exista ceva de indepartat sau omorit jderii?
 2. Ma
  07 Iulie 2013
  Am 300mp de curte in oras, in care pisicile vecinilor (cel putin 3 la numar) obisnuiesc zilnic sa isi faca nevoile fiziologice. Nu le doresc raul animalelor, mai mult, sunt ale vecinilor mei (altfel as lua o pusca si gata), dar gazonul meu sufera, nu a fost ieftin, asta ca sa nu vorbesc despre situatia neplacuta din fiecare dimineata, cand trebuie sa curat si pana la 5 gramezi de materii fecale. Am incercat cu aparate cu ultrasunete (2 tipuri), pe care le-am lasat inclusiv pe pozitia cu alaram sonora, dar efectul este nesatisfacator (am dat cel putin 500 ron pe 3 aparate pe care le-am pus in toata curtea). Am incercat de cateva zile cu spray-uri repelente cu care am dat pe tot gardul, inclusiv cu cateva bete cu substanta repelenta puse in gard. Dimineata s-a vazut rezultatul. Negativ. Credeti sincer, ca produsul acesta m-ar putea ajuta?
  Cu multumiri,
  Marcel.
 3. bu
  12 Aprilie 2013
  Am nevoie de 3-4l pentru o curte de 1000mp unde sunt ,,,1000"" de pisici si unele intra in casa vreau sa dau cu ceva sa numai treaca prin curte.
 4. st
  05 Noiembrie 2012
  E ok

4 articole

Afișați pe pagină