Dominator SL, 1 litru

Lipsă stoc

Erbicid Dominator SL

Retras de la data de 22.08.2016, conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 1313/2016 al Comisiei, de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) nr. 540/2011 în ceea ce priveşte condiţiile de aprobare a substanţei active glifosat . Pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei se acorda, din momentul retragerii omologarii, 6 luni pentru comercializare si distribuire si 12 luni pentru depozitare si utilizare.

Substanta activa: 360 g / l glifosat, 480 g / l glifosat-isopropylamine

Caracteristici: Dominator SL este un erbicid total cu actiune sistemica. Absorbtia se face prin frunze si este translocat in toate organele plantei, inclusiv radacini, stoloni, rizomi.

Mod de actiune: Dominator SL fiind un erbicid neselectiv, se aplica postemergent, in vegetatie, cand buruienile sunt rasarite peste 70% si au inaltimea optima la tratament de 20-40 cm.  Se aplica in livezi de mar pe rod-buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale-3.0 l/ha/ 150 l apa, postemergent sau in miristi, vita de vie, terenuri fara destinatie agricola -3.0-4.0 l/ha postemergent.

Producator: Dow Agro Sciences

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Dow Agro Sciences
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SL - concentrat solubil
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 360 g/l; 480 g/l
Cultura cais, cartof, fasole, floarea soarelui, grau, lucerna, mar, mazare, par, piersic, porumb, prun, rapita, visin, vita de vie
Dozaj 1-6 l/ha
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri