Brody Cub Parafinat, 500 g

Lipsă stoc
Scapa de:

soareci, sobolani

Brody este o momeala gata de folosire pentru uz profesional sau domestic. Omoara speciile de sobolan cum ar fi sobolanul de canal, sobolanul negru, soarecele de casa, soarecele de camp, etc. Acest raticid actioneaza prin ingestie, cauzand moartea rozatoarelor prin hemoragie interna in doar cateva zile si fara sa creeze suspiciune legata de raticid pentru restul populatiei de soareci sau sobolani, aceasta facilitand o deratizare eficienta. Actiunea raticidului creeaza pentru rozatoare o stare de sufocare, si vor pleca din spatiile inchise in exterior. Astfel este redus pericolul ca soarecele sau sobolanul sa moara in locuri foarte greu accesibile. De asemenea acest produs are un efect demonstrat si impotriva rozatoarelor care au adaptat o rezistenta crescuta la substante anticoagulante.

Raticidul se plaseaza ca atare sau in statii de intoxicare in locurile frecventate de rozatoare. Trebuie plasat astfel incat sa nu fie ingerat de alte animalele nevizate.

Ambalaj: 500gr;
Substanta activa: 100 g de produs contin : BRODIFACOUM 0.005 g 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 500 g
Weight 0.500000
Producator Kollant
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare bloc cerat
Substanta activa brodifacoum
Concentratie substanta activa 50mg / Kg
Culoare albastru
Scapa de soareci, sobolani

Fraze de precauție

Precautii
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
Păreri