Callisto 480 SC, 1 litru

În stoc
875,27 Lei
- +
Pleacă de la noi în 3 zile spre tine Alege Orașul
Dacă plasezi comanda până Mâine la ora 14:00
Livrare standard
Ajunge Vineri, 30 Iulie
Livrare express
Ajunge Joi, 29 Iulie
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

Erbicid Callisto 480 SC

Substanta activa: mesotrione 480 g/l 

Caracteristici: Erbicid sistemic pe baza de mesotrione 480 g/l, destinat culturii de porumb, cu aplicabilitate pre si post emergenta, pana in stadiul de 8 frunze ale porumbului; efectele maxime se obtin atunci cand stropirile sunt efectuate pana la 6 frunze in cazul buruienilor dicotiledonate (pre si post-emergent), si pana la 3 frunze in cazul buruienilor monocotiledonate. Efectele se resimt dupa 3-5 zile de la stropire, si in cazul tratamentelor post emergente sint sigure daca nu survin ploi in interval de o ora.

Mod de utilizare: 

- aplicare preemergenta: Abutilon theophrasti (teişor), Amaranthus sp. (ştir), Chenopodium album (spanac salbatic), Datura stramonium (ciumafaie), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Solanum nigrum (zarna), Stellaria media (rocoina);

- aplicare postemergenta: Atriplex patula (loboda), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Convolvulus arvensis (volbura), Galium aparine (turita), Polygonum aviculare (troscot), Polygonum convolvulus (hrisca), Digitaria myosuroides (meisor), Echinochloa crus galli (iarba barboasa), Cirsium arvense (palamida).

Utilizați adjuvantul Atplus la doza de 0,5 l/ha pentru creșterea eficacității împotriva buruienilor răsărite în momentul aplicării. Cantitatea de soluție: 200-300 litri de soluție/ha. 

Atentie! Se va evita ca soluția de stropit să ajungă pe alte suprafețe sau alte plante (ex. sfeclă, mazăre, boabe, fasole de câmp, in fibră, legume, struguri, pomi fructiferi). 

Producator: Syngenta

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Dicotiledonate si unele graminee anuale Postemergent, cand buruienile sunt in stadii timpurii de dezvoltare, iar cultura de porumb este in stadiul de 8 frunze 0.2-0.35 l/ha
Se aplica impreuna cu adjuvant nonionic (Atplus)

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Syngenta
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa mesotrione
Concentratie substanta activa 480 g/l
Cultura porumb
Dozaj 0.2-0.3 litri/ha
Tipuri aplicare pulverizare reziduala

Fraze de precauție

Precautii
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
Păreri