Alternative recomandate

 1. novartis larvicid neporex sg 2 5 kg - 1
  Neporex 2 SG, 5 kg
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 695,00 Lei Preț standard 777,43 Lei
  Producator:
  Novartis
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Scapa de:
  muste
  Substanta activa:
  ciromazina
 2. hokochemie larvicid hokoex 5 kg - 1
  Transport Gratuit
  HokoEx, 5 kg
  Livrare în 3 zile
  702,74 Lei
  Producator:
  Hokochemie
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Scapa de:
  muste
  Substanta activa:
  ciromazina

Archer

Lipsă stoc
Scapa de:

capuse, carabusi, daunatori de tutun, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, greieri, molii alimente, molii textile, musculita alba, musculita de otet, muste, purici

Substanta activa: Piriproxifen 1.3%

Archer actioneaza asupra procesului de dezvoltare al larvelor multor insecte daunatoare si al artropodelor, impiedicand formarea adultilor viabili. La unele specii, cum ar fi puricii si mustele, Archer actioneaza si asupra insectelor adulte prin afectarea organelor reproducatoare, ceea ce duce la o reducere semnificativa a insectelor daunatoare.

Larvicidul Archer asigura un control eficient al populatiilor de tantari, gandaci, purici, muste, capuse si alte insecte daunatoare care zboara in si in jurul locuintelor, apartamentelor, cladirilor agricole, industriale, institutionale, comerciale si zonelor de depozitare.

Caracteristici:

 • Actioneaza impotriva unui spectru larg de insectelor daunatoare;

 • Imbunatateste controlul insectelor daunatoare precum puricii si mustele prin ruperea ciclului de reproducere;

 • Are o eficienta sporita si actiune rapida atunci cand este utilizat in combinatie cu insecticide precum Demand CS si Demon MAX;

 • Ofera un control de durata de pana la 16 saptamani impotriva mustelor;

 • Volatilitatea sa scazuta permite sa fie aplicat in interior, in exterior si in zonele de depozitare a alimentelor in care produsele alimentare sunt sigilate, imbuteliate, ambalate in cutii sau conserve;

 • Compatibilitatea cu alte insecticide face larvicidul Archer ideal ca parte a unei strategii integrate de gestionare a daunatorilor (IPM);

 • Este fotostabil si actioneaza in lumina directa a soarelui pana la 14 zile;

 • Nu pateaza si nu miroase daca este folosit conform instructiunilor.

Mod de actiune:

Archer intrerupe ciclul de reproducere, reduce populatiile de tantari si ofera un control puternic impotriva unui spectru larg de insecte daunatoare.

Dispune de un mod unic de actiune care interfereaza cu procesul de dezvoltare a oualor, larvelor si nimfurilor multor insecte comune si a daunatorilor artropodelor, inclusiv a celor care pot fi rezistenti la alte insecticide.

Substanta activa Piriproxifen imita hormonul de crestere care apare in mod natural la insecte. Piriproxifen afecteaza in primul rand stadiile de viata imature ale insectelor tinta, prevenind  dezvoltarea normala a formelor adulte. Daca o insecta nu poate ajunge la maturitate, ea nu se poate reproduce.

Archer ofera un control eficient impotriva populatiile de daunatori prin prevenirea infestarilor actuale si viitoare.

Mod de utilizare:

Archer este un larvicid destinat utilizarii in locuinte, apartamente, scoli, depozite, birouri si alte cladiri private, comerciale sau publice, in aer liber pe si in imediata apropiere a cladirilor si structurilor, in zonele de depozitare a alimentelor in care produsele alimentare sunt sigilate, imbuteliate, ambalate in cutii sau conserve, precum si in zonele destinate animalelor de companie.

Este fotostabil pana la 14 zile, oferind un control rezidual eficient al daunatorilor precum puricii si gandacii, chiar si in zonele cu lumina directa a soarelui.

Inainte de aplicarea tratamentului, indepartati animalele de companie si nu permiteti accesul acestora in zonele tratate pana cand solutia nu a fost complet uscata.

Archer se dilueaza cu apa si se aplica pe suprafete cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie, fiind posibila aplicarea acestuia atat la interior cat si la exterior. Se pulverizeaza uniform pe suprafetele infestate, in interior insistandu-se in mod special asupra spatiilor libere si a crapaturilor din pereti, a posibilelor focare de infestare, iar la exterior se va pulveriza la baza incintelor ce se doresc a fi protejate, pe peretii exteriori, dar si pe vegetatia existenta.

Doza de aplicare: 4 litri de solutie/1000 m².

Daunatori vizati: Alphitobius diaperinus, Anobiidae, Anthrenus verbasci, Blattella germanica, Blattella asahinai, Culicoides impunctatus, Dermestidae, Diptera, Formicidae, Ixodoidea, Manduca sexta, Oryzaephilus surinamensis, Oryzaephilus mercator, Plodia interpunctella, Tribolium castaneum, Rhyzopertha dominica, Silphidae, Siphonaptera, Supella longipalpa, Tenebrionidae, Tribolium confusum, Tineopsis theobromae.

Daunatori vizati

Concentratie

Doza de aplicare

Muste, tantari, molii de alimente, purici, capuse, carabusi, daunatori de tutun

0.01%

30 ml/ 4 litri apa/1000 m²

Furnici, gandaci, greieri

0.02%

60 ml/ 4 litri apa/1000 m²


Recomandam utilizarea larvicidului Archer impreuna cu un insecticid rezidual pentru controlul oricarui adult ramas.

Archer poate fi folosit ca parte integranta a unui program de management al daunatorilor (IPM), in combinatie cu alte insecticide precum Arilon, Demand, Demon sau Tandem sau singur, pentru a preveni dezvoltarea rezistentei la insecticide.

Recomandari:

 • Nu aplicati direct in iazuri, lacuri, rauri, mlastini sau estuare.
 • Nu permiteti contactul cu suprafata tratata, pana cand suprafata nu este complet uscata.
 • Nu aplicati pe animale.
 • Archer poate fi aplicat in zonele de depozitare doar in cazul produselor alimentare sigilate, ambalate in cutii sau conserve.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 1.000000
Producator Syngenta
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Scapa de capuse, carabusi, daunatori de tutun, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, greieri, molii alimente, molii textile, musculita alba, musculita de otet, muste, purici
Substanta activa piriproxifen
Concentratie substanta activa 13 g/litru
Păreri

S-ar putea sa îți fie de folos

 1. bayer insecticid agro k obiol ec 25 1 litru - 2
  Rating:
  98%
  K-Obiol EC 25, 1 litru
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 177,64 Lei Preț standard 241,98 Lei
  Producator:
  Bayer
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Substanta activa:
  deltametrin, piperonilbutoxid
  Efect asupra albinelor:
  cu
  Cultura:
  cartof, ceapa, cereale
  Culturi bio:
  nepotrivite
  Modul actiune:
  contact, ingestie
  Scapa de:
  daunatori de depozit, daunatori de tutun, gargarite +1