Phoenix, 1 litru

Lipsă stoc

Erbicid Phoenix

Valabilitatea certificatului de omologare a expirat la data de 06.04.2011.

Substanta activa: acetoclor 900g/l + AD 67 80 g/l

Caracteristici: Erbicidul Phoenix este formuat sub forma de concentrat emulsionabil. Contine 900 g/l cetoclor si se prezinta sub forma de lichid omogen de culoare violet, cu miros caracteristic. Phoenix este omologat pentru controlul buruienilor din cultura de porumb. Doza de aplicare este calculata in functie de continutul de humus din sol. 

Mod de actiune: Phoenix actioneaza asupra buruienilor in curs de germinare fiind absorbit de planta prin hipocotil si epicotil dupa care se transloca in zonele de crestere unde inhiba sinteza anumitor proteine. Nu se recomanda a se aplica daca buruienile sunt rasarite. Pheoix ramane activ in sol pe o perioada de 10-12 saptamani de la aplicare. In anii cu primaveri racoroase si cu umiditate ridicata, anumite fenomene din fitotoxicitate pot aparea la nivelul frunzelor bazale. Plantele isi revin imediat ce conditiile climatice se inbunatatesc.

Plante tratate: Porumb, Floarea Soarelui

Buruieni combatute:

- buruieni monocotiledonate: Setaria spp. - Mohor, Echinochloa spp. - Mohor lat, Digitaria sanguinalis - Merisor, Sorgum halepense - Costrei (din seminte)

- buruieni dicotiledonate: Amaranthus spp. - Stir, Ambrosia artemisiitolia - Iarba parloagelor, Chenopodium album - Ciumafaie, Galinsoga parviflora - Busuioc salbatic, Portulaca oleracea - Iarba grasa, Solanum nigrum - Zarna

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Transatlantic Biosciences Corporation
Destinat Uz populatie, profesionisti
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 900 g/l; 80 g/l
Cultura floarea soarelui, porumb
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri