Havahart 1089, capcana pliabila animale

Lipsă stoc
Scapa de:

castori, dihori, iepuri, marmote, oposumi, pisici, ratoni, tatu, vulpi

Rating:
96% of 100

Havahart 1089, capcana pliabila animale, are un design economic pentru o depozitare usoara. Cand este nevoie de capcana, doar se ridica manerul si este gata de utilizat.
Havahart 1089 este ideala pentru capturarea ratonilor, pisicilor fara stapan, marmotelor si altor animale cu dimensiuni asemanatoare.

Capcana este proiectata si utilizata de catre profesionisti in acest domeniu, si are o declansare puternica pentru o captura sigura si eficienta.
Havahart 1089 este confectionata dintr-o plasa de sarma robusta, rezistenta la rugina, cu armaturi de otel galvanizat pentru o utilizare indelungata, rezistenta la coroziune.
Usile cu arc si declansatoarele sensibile asigura capturi rapide, sigure, care vizeaza dimensiunea specifica a animalelor, apoi eliberarea capturilor.
Havahart 1089 este echipata cu un maner care permite utilizatorilor manipularea dispozitivului in timpul transportului, in timp ce marginile netezite din interior protejeaza si previne ranirea animalelor.

Instructiuni de utilizare:
1. Se ridica dispozitivul de blocare cu mana dreapta.
2. Se aseaza degetul aratator de la mana dreapta prin bucla de pe usa capcanei si cu degetul mare se impinge cadrul de blocare.
3. Capcana se activeaza prin introducerea unuia din capatele tijei declansatoare in orificiile tavitei de momeala. Celalalt capat al tijei se va pozitiona in lacasul format pe marginea usii.
4. Activati si dezactivati de 2-3 ori capcana, pentru a va asigura ca functioneaza corect.

Dimensions: 81 x 26.7 x 31.7 cm.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 4.800000
Producator Woodstream
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare metal
Tip capcana mecanica
Culoare gri
Scapa de castori, dihori, iepuri, marmote, oposumi, pisici, ratoni, tatu, vulpi
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 81 x 26,7 x 31.7 cm
Zone utilizare exterior
Păreri
Notă Generală
 1. Mi
  01 Ianuarie 2021
  F usor de folosit si asamblat, calitate buna
 2. Si
  10 August 2020
  Am cumparat aceasta cusca capcana pt. a prinde pisicutele comunitare si a le duce la sterilizat. Cea mai mare frica a mea era ca pisicutele prinse sa nu fie ranite in momentul in care capcana este declansata, dar aceasta cusca este foarte sigura, pisicuta are loc sa intre in intregime. Cusca este si usoara, si simplu de depozitat (datorita faptului ca este pliabila). Recomand! Eu am avut succes cu ea :)
 3. Da
  20 Octombrie 2019
  Aveti capcana in stoc? In cat timp o primesc?
 4. Mo
  23 Septembrie 2019
  am montat capcana pt pisici Havahart 1089 conform instructiuni, totul este perfect, o ``armez`` sta 3-5 minute si se inchide singura. Ce pot face? cum sa o reglez sa se declanseze numai cand intra animalul - pisica. Multumesc,
 5. Mo
  20 Septembrie 2019
  Cum pot scapa de pisicile vecinilor care isi marcheaza teritoriul pe usile de la intrare si ferestrele de la baie.

5 articole

Afișați pe pagină