K-Othrine WG 250, 20 g

În stoc
Scapa de:

capuse, carabusi, cari de lemn, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, libelule, miriapode, molii alimente, molii textile, musculita de otet, muste, omizi, paianjeni, pestisori de argint, purici, plosnita cerealelor, plosnite de pat, tantari, termite, urechelnite, viespi

Preț special 34,78 Lei Preț standard 49,98 Lei
Tipuri de utilizatori
Ca să fim siguri că produsele potrivite ajung la oamenii potriviți, îți prezentăm mai jos detalii despre cele trei tipuri de utilizatori:
Produs dedicat utilizatorilor public larg / amator

Individ din populația generală fără instruire în domeniul pesticidelor, care utilizează la scară redusă un pesticid agricol, în mediul său privat, delimitat la locuință și anexele acesteia (inclusiv grădina, livada, solarul etc.), în condiții de expunere care pot fi controlate.

Produs dedicat utilizatorilor profesionali

Persoane care utilizează biocide, respectiv produse de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, în timpul activităților profesionale, inclusiv operatori, tehnicieni, angajatori și angajați independenți din diferite sectoare.

Produs dedicat utilizatorilor profesional instruiti

Persoane care dețin certificate de absolvire pentru efectuarea tratamentelor de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, conform art. 1 alin. (3) lit. 1. f) din anexa la Ordinul ministrului sănătății și al ministrului educației nr. 2.209/4.469/2022 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea și certificarea instruirii profesionale a personalului privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă.

Produs dedicat utilizatorilor profesionali

Află mai multe despre tipurile de utilizatori

Produs dedicat utilizatorilor profesional instruiți

Află mai multe despre tipurile de utilizatori

- +

Alege un punct de colectare

x
Trimitem coletul Mâine spre tine Alege Orașul
Livrare express
Ajunge Mâine
Livrare standard
Ajunge Marți, 05 Decembrie
0.00 Lei Ridicare de la Sediu
Începând de Mâine
Puncte de colectare
Ajunge Marți, 05 Decembrie
alege punct
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

K-Othrine WG 250 este un insecticid granulat concentrat, de culoare bej-galbui, destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare in sectorul de igiena publica. Este destinat utilizarii in interiorul cladirilor (blocuri, case, restaurante, spitale, depozite etc.).

Substanta activa: deltametrin 250 g/kg

Caracteristici:

 • K-Othrine WG 250 are o forma speciala de granule dispersabile in apa, ce favorizeaza o remanenta prelungita;
 • Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lase urme vizibile dupa aplicare, nu este inflamabil si este comercializat intr-un ambalaj reciclabil, care faciliteaza utilizarea produsului;
 • Datorita concentratiei ridicate de substanta activa (deltamethrin) si al calitatii acesteia, este recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru aplicari reziduale cu remanenta sporita impotriva tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile (meningita, malaria, etc.);
 • K-Othrine WG 250 actioneaza prin contact si prin ingestie, penetrand extrem de rapid stratul protector de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea;
 • Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

Instructiuni de aplicare:

K-Othrine WG 250 manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste, tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi, urechelnite, paduchi de carte, paianjeni, furnici etc.

Dozaj: 10 g K-Othrine WG 250/10 litri apa/ 200 m²

Aplicarea amestecului trebuie facuta rezidual, cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta (aplicare tip spray), avand grija ca aceasta sa fie uniforma pe toata suprafata ce trebuie dezinfestata. Efectul dureaza cateva saptamani. Daca infestarea nu a disparut se repeta aplicarea. Se recomanda ventilarea incaperii si evitarea contactului cu alimente.

Pentru combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari):

Fiind un insecticid de contact, pentru un tratament eficient si rapid se recomanda sa se aplice solutia pe toate suprafetele pe care se pot aseza insectele zburatoare.
Se vor trata tavanele, peretii (preferabil de la o inaltime de 0.5 m in sus), zonele de acces pentru daunatori (canturile usilor, ferestrelor), suprafetele aflate in vecinatatea imediata a surselor de iluminat, zonele ascunse si, doar in ultima instanta, podeaua.

Pentru combaterea gandacilor:

Se vor trata podelele, peretii (preferabil de la o inaltime de 1 m in jos), zonele greu accesibile, umede, calde si intunecoase, unde este cel mai probabil a se afla gandacii si a-si forma cuiburile (zona tevilor de scurgere, in spatele aparaturii electrocasnice, zonele de depozitare a alimentelor, zonele in care se pastreaza – temporar – gunoiul).
Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de gandaci; acestea se pot urmari cautand urme de dejectii  (puncte negre minuscule), oua, larve sau concentratii mai mari de 5-10 indivizi adulti intr-un singur punct.

Pentru combaterea plosnitelor:

Se va trata, cu mare atentie, intreaga suprafata disponibila a locatiei (exceptand tavanele), insistandu-se pe suprafetele textile (canapele, scaune, fotolii, cuverturi, saltele, covoare), inclusiv zona de material solid (lemn, plastic, metal, etc) utilizata ca suport pentru aceste textile, mobilierul, parchetul, zonele de imbinari (plinte, trasee de cabluri), toate zonele greu accesibile (colturi, imbinarile corpurilor de mobilier, interiorul dulapurilor, zonele de scurgere).

Tratamentele se vor efectua cu solutie suficienta pentru a penetra cele mai fine fisuri si de a ramane acolo cateva minute.

Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de plosnite. Tratamentul se repeta dupa un interval de 10-14 zile, timp in care larvele ramase eclozeaza.

K-Othrine WG 250 are o remanenta de 10 pana la 12 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

* In caz de infestare masiva producatorul recomanda dublarea dozei.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 20 g
Weight 0.020000
Producator Bayer
Destinat Uz Profesional, Profesional instruit
Valabilitate (ani) 3
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Substanta activa deltametrin
Concentratie substanta activa 250 g/kg
Modul de actiune contact, ingestie
Miros sesizabil
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Scapa de capuse, carabusi, cari de lemn, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, libelule, miriapode, molii alimente, molii textile, musculita de otet, muste, omizi, paianjeni, pestisori de argint, purici, plosnita cerealelor, plosnite de pat, tantari, termite, urechelnite, viespi

Fraze de precauție

Precautii
 
 
EUH401 Pentru a evita riscurile pentru sănătatea umană şi mediu, a se respecta instrucţiunile de utilizare
H332 Nociv în caz de inhalare
H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P261 Evitaţi să inspirați praful/fumul/gazul/ceața/vaporii/spray-ul
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P391 Colectaţi scurgerile de produs
P501 Aruncaţi conţinutul/recipientul la …
Păreri
Notă Generală
 1. PR
  19 Octombrie 2023
  FOARTE BUN AM DAT IN CURTE LA TARA DE MUSTE SI TANTARI SI A AVUT EFECT APROAPE 3 SAPTAMANI
 2. Be
  07 Septembrie 2023
  soluție super buna, eficienta. in cazul meu a trebuit sa insist câteva luni bune, o data pe saptamana întrucât invazia de ploșnițe mă copleșise. soluția in combinație cu afumatoarea, devastatoare
 3. ic
  29 August 2023
  Un produs excelent daca respecti recomandarile
 4. Au
  27 August 2023
  Foarte bun si eficient si pentru gandaci si alte insecte
 5. Ro
  09 Iunie 2023
  Am cumpărat produsul la recomandarea unui prieten și la prima aplicare rezultatul a fost peste așteptări, în fiecare dimineață găsesc gandaci morți în curte.M-a uimit ca nu miroase de loc (era o îngrijorare din partea vecinilor).Aștept sa treacă perioada recomandata ca sa fac rapelul 2.Am achiziționat si capcane lipicoase, deoarece au ajuns și în casa.
 6. Ga
  29 Mai 2023
  Intodeauna produse de calitate la preturi foarte bune.
 7. An
  15 Mai 2023
  Produs excelent, eficient
 8. To
  24 Aprilie 2023
  Am folosit și eu acest produs pentru plosnite . Este cel mai bun . Eu am dat de 3 ori.
 9. An
  05 Aprilie 2023
  Cea mai folositoare solutie pentru gandaci si paduchi de lemn!
 10. Ma
  01 Aprilie 2023
  Foarte bun produsul. Am reusit sa scap de cea mai mare pacoste, si anume plosnitele de pat. Se poate scapa de aceasta problema fara sa arunci mobila din casa daca te documentezi foarte bine inainte si respecti intocmai pasii. Ca sa combati cat mai eficient plosnitele de pat, este obligatoriu sa folosesti si produsul Dobol Fumigator, 20 g. Eu am folosit ambele si consider ca este combinatia cea mai buna. Daca nu folosesti ambele produse s-ar putea sa nu scapi de ele sau nu asa repede. Inainte de toate, uitati-va pe site la filmulete si pe internet ca sa vedeti unde se ascund ele, cum trebuie dat cu solutia. Este foarte important deoarece iti trebuie foarte multa atentie si sa ai "ochiul format". Este foarte important sa dai in cele mai mici crapaturi ale mobilei. Ele de obicei se ascund dedesubtul mobilei. La pat eu am gasit pe marginea somierei insa pe partea de jos.

  Pasii pentru a combate eficient plosnitele de pat:
  1. Documentarea temeinica pe internet: videoclipuri pentru a vedea unde se ascund, cum traiesc, cum se reproduc, cum trebuie procedat corect. Nu sariti acest pas, este foarte important sa actionati corect, sa stiti unde sa dati cu solutia, sa stii unde se ascund, etc
  2. Produse:
  - K-Othrine WG 250 ( doua plicuri)
  - Dobol Fumigator (3-4 bucati)
  - aparat pulverizator sub presiune de 5 litrii (costa pana in 100 de lei)
  3. Izolati camera, nu scoate lucruri din camera:
  - bagati lucrurile in saci si legati sacii, apoi spalati hainele rand pe rand
  - daca scoateti lucrui din camera, bluze, pantofi, prosoape, riscati sa le duceti in celelalte camere.
  4. Dati bine cu solutia in camera respectiva:
  - la pat dati la o parte salteaua, scoateti somiera, scoateti sertarele daca aveti; ideea este sa demontati cat mai mult deoarece ele intra prin cele mai mici spatii
  - daca aveti plinta in camera este bine sa o demontati cu grija
  - demontati bucata cu bucata tot ce aveti in camera ca sa puteti da cu solutia in toate colturile
  - dati cu solutia si in camera alaturata deoarece este o mare probabilitate sa fi iesit din camera fie purtate de voi prin haine fie pe jos
  - perdelele trebuie ei ele date jos si la galerii daca aveti gauri, verificati daca se vede ceva si dati cu solutie si acolo, ele se catara
  - dati cu solutie foarte bine la marginile camerei, la pat, absolut toate imbinarile si gaurile
  - dati bine cu solutie pe spatele sifonierului, la imbinarea placajului, la balamale
  - dati bine cu solutie la usa, in gauri, etc
  - apoi activati dobol fumigator si iesiti din camera

Intrările de la 1 la 10 din 245 total

Afișați pe pagină

S-ar putea sa îți fie de folos

 1. ghilotina insecticid i7 2 dobol fumigator 10 g - 1
  Rating:
  95%
  i7.2 Dobol Fumigator, 10 g
  Disponibil Mâine
  55,62 Lei
  Public larg / amator
  Producator:
  Ghilotina
  Substanta activa:
  cifenotrin
  Concentratie substanta activa:
  72 g/kg
  Modul actiune:
  contact
  Scapa de:
  acarieni, cari de lemn, furnici +11
 2. ghilotina insecticid i135 permfum midi 11 g - 3
  Rating:
  99%
  i135 PermFum Midi, 11 g
  Disponibil Mâine
  36,63 Lei
  Public larg / amator
  Profesional
  Profesional instruit
  Producator:
  Ghilotina
  Substanta activa:
  permetrin
  Concentratie substanta activa:
  13.25 %
  Modul actiune:
  contact
  Scapa de:
  cari de lemn, furnici, gandaci de bucatarie +9
 3. ghilotina t225 hot spot plus capcana gandaci - 1
  Rating:
  97%
  t225 Hot Spot Plus, capcana gandaci
  Disponibil Mâine
  5,06 Lei
  Producator:
  Ghilotina
  Tip capcana:
  adeziva
  Scapa de:
  gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, paianjeni
  Dimensiuni:
  20 x 9 cm
 4. ghilotina insecticid i05 perm dust 100 g - 1
  Rating:
  95%
  i05 PermDust, 100 g
  Disponibil Mâine
  Preț special 11,95 Lei Preț standard 18,97 Lei
  Public larg / amator
  Profesional
  Profesional instruit
  Producator:
  Ghilotina
  Substanta activa:
  permetrin
  Concentratie substanta activa:
  0.5%
  Modul actiune:
  contact
  Scapa de:
  cari de lemn, daunatori de tutun, furnici +11
 5. bayer insecticid solfac automatic forte nf 150 ml - 1
  Rating:
  83%
  Solfac Automatic Forte NF, 150 ml
  Disponibil Mâine
  Preț special 36,89 Lei Preț standard 47,60 Lei
  Profesional
  Producator:
  Bayer
  Substanta activa:
  extract de pyrethrum, piperonil butoxid
  Concentratie substanta activa:
  3%; 0.4%
  Modul actiune:
  fumigant
  Scapa de:
  capuse, cari de lemn, daunatori de tutun +9
 6. solo pulverizator manual 461 - 1
  Rating:
  40%
  Pulverizator manual SOLO 461
  Disponibil Mâine
  Preț special 173,39 Lei Preț standard 238,18 Lei
  Producator:
  Solo
  Tip aparatura:
  pulverizatoare de mana
  Capacitate rezervor:
  5 litri
 7. volpi aparat aplicare pulverizator manual volpitech 621 - 1
  Pulverizator Manual VolpiTech 621
  Disponibil Mâine
  Preț special 165,28 Lei Preț standard 236,11 Lei
  Producator:
  Volpi
  Tip aparatura:
  pulverizatoare de mana
  Capacitate rezervor:
  6 litri
 8. 3m masca semi gaze aura 9320 cu supapa ffp2 - 3
  Rating:
  100%
  Aura 9322+ FFP2, Masca Semi cu Supapa
  Disponibil Mâine
  19,98 Lei
  Producator:
  3M
  Tip protectie:
  masca respiratorie
 9. Producator:
  KCL Germany
  Tip protectie:
  manusi